Contact us info@atad.gr

Expedia: Οι νέες προτεραιότητες των Βρετανών στα ταξίδια – Ποιοι είναι οι ανερχόμενοι προορισμοί για το 2021

Τις κορυφαίες τάσεις που θα επικρατήσουν στα ταξίδια το 2021 στους Βρετανούς ταξιδιώτες, αποκαλύπτει στην έκθεσή της 2021 Travel Trends Report η Expedia, η οποία συντάχθηκε σε συνεργασία με την Airlines Reporting Corporation.

Η έκθεση αποκαλύπτει τις καλύτερες λύσεις διακοπών, τους ανερχόμενους προορισμούς για το 2021 και τους τρόπους με τους οποίους οι προτεραιότητές μας άλλαξαν από την έναρξη της πανδημίας.

Νέοι προορισμοί και νέες προτεραιότητες

Αυτό το καλοκαίρι, οι ανεξερεύνητοι θησαυροί της Βρετανίας είχαν την ευκαιρία τους να λάμψουν. Όμως, οι ανερχόμενοι προορισμοί στο εξωτερικό για τους Βρετανούς το 2021 είναι οι Μαλδίβες, η Γαλλική Πολυνησία, τα Μπαρμπέιντος, το Μεξικό, το Κο Σαμούι, ο Μαυρίκιος, η Δομινικανή Δημοκρατία, η Αντίγκουα και Μπαρμπούντα, η Αγ. Λουκία και η Ν. Αφρική.

Οι αμέτρητες περιστάσεις που χάθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας, όπως τα γαμήλια ταξίδια και τα γενέθλια, έχουν οδηγήσει τους Βρετανούς να αναζητούν μελλοντικές ευκαιρίες για αυξημένες δαπάνες στα ταξίδια. Πρόσφατη έρευνα της Expedia (Σεπτέμβριος 2020) έδειξε ότι πάνω από το ένα τρίτο των Βρετανών δηλώνουν ότι το επόμενο ιδανικό ταξίδι τους θα περιλαμβάνει πολυτελείς υπηρεσίες. Τα εσωτερικά δεδομένα δείχνουν ότι η διαμονή σε τετράστερα καταλύματα και άνω ήταν η δημοφιλέστερη επιλογή το 2020 και η κορυφαία δραστηριότητα σε κρατήσεις ήταν το Plaza Premium Airport Lounge στο αεροδρόμιο του Χίθροου. Τα δεδομένα της Expedia δείχνουν ότι οι χαμηλότερες μέσες ημερήσιες τιμές για τετράστερο έως πεντάστερο ξενοδοχείο εντοπίζονται το Μάρτιο.

Νέα πρότυπα καθαριότητας

Η διαφάνεια σε σχέση με την καθαριότητα αποτελεί το κλειδί για την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των καταναλωτών στις ταξιδιωτικές υπηρεσίες, κάτι που θα συνεχιστεί και μέσα στο 2021. Τον Ιούνιο, η καθαριότητα ήταν η νουμερο 1 ανησυχία των Βρετανώνβ που αναζητούσαν διακοπές. Σήμερα, σχεδόν 300.000 πάροχοι υπηρεσιών καταλύματος παγκοσμίως έχουν αναφέρει στην Expedia την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων καθαρισμού τους. Τα υψηλά πρότυπα καθαριότητας πρέπει να συνεχιστούν και το νέο έτος και οι κριτικές των ταξιδιωτών για αυτά θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην αίσθηση ασφάλειας που προσφέρεται.

Αυθόρμητη σκέψη για ταξίδια

Ενώ στο Ην. Βασίλειο έχουν τεθεί αυστηρότεροι περιορισμοί, η Expedia εντόπισε ότι στο μέλλον οι Βρετανοί θα αποφεύγουν τη θλίψη της αδυναμίας διακοπών δίνοντας έμφαση στην ευεξία, τη γυμναστική και τον προγραμματισμό μικρών αποδράσεων για την περίοδο όπου τα ταξίδια θα επιστρέψουν. 

You might be interested in …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *